Over ons

WeeSkins is in 2011 opgericht door Gijsbert van der Wee. Gijsbert heeft met veel liefde en plezier gewerkt aan WeeSkins. Ondanks zijn liefde voor zijn bedrijf, wilde hij gaan genieten van zijn pensioen, hierdoor had hij veel moeite om te stoppen. In januari 2023 heeft Gijsbert toch de knoop doorgehakt en WeeSkins overgedragen aan een nieuwe eigenaresse, Yara van Beekveld.

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Yara van Beekveld en ik ben 22 jaar jong. Sinds 2019 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb ik sindsdien een eigen schoonheidssalon aan huis. Naast de schoonheidssalon werk ik ook bij mijn vader in zijn bedrijf, waar WeeSkins zich sinds januari 2023 ook gevestigd heeft. Ik heb dus altijd al ondernemersbloed gehad en leek het mij erg interessant om WeeSkins er bij te gaan doen!

Wij werken samen met betrouwbare partners, looierijen en wol fabrikanten in zowel binnen als buitenland (Europa). Waardoor wij onze klanten de mogelijkheid kunnen bieden om de mooiste en de beste kwaliteit schapenvachten, rendierhuiden, wol producten en accessoires te kopen tegen de beste prijs.