Over mij

Over mij

Mijn ervaringen en waarden

Mijn naam is Gijsbert van der Wee, was jarenlang directeur-eigenaar van Handschoenenfabriek J. van der Wee & Zn B.V., opgericht in 1945, wat ik in 1976 overnam van mijn vader. 

Het was mooi en gezond bedrijf dat zijn oorsprong vindt in het dorp Dongen, uit de leerstreek, ook wel de Langstraat genoemd.
Het produceerde, importeerde en exporteerde per jaar vele miljoenen paren mode- en werkhandschoenen maar ook persoons beschermingsmiddelen. 

In 2000 heb ik het bedrijf verkocht maar na 11 jaar begon het ondernemersbloed weer te stromen en daarom ben ik vanaf 1 juli 2011 begonnen met WeeSkins Holland dat handelt in schapenvachten, rendierhuiden, wol producten en accessoires. Het was eindelijk mijn hobby die een beetje uit de hand is gelopen.

Wij werken samen met betrouwbare partners, looierijen en wol fabrikanten in zowel binnen als buitenland (Europa). Waardoor wij onze klanten de mogelijkheid kunnen bieden om de mooiste en de beste kwaliteit schapenvachten, rendierhuiden, wol producten en accessoires te kopen tegen de beste prijs. 

In mijn vrije tijd hou ik mijn bezig met onze honden (beagletjes), maar ook fotografeer ik diversen onderwerpen maar vooral de natuur.
Behalve dat ben ik ook verliefd geworden op de provincie Friesland (Fryslan) met haar pittoreske dorpjes, handelsstadjes, prachtige meren, watersport en mooie stranden.