Privacybeleid

 

PRIVACYBELEID WEE-SKINS HOLLAND by
Van Der Wee Huiden & Vachten

Wij zijn er van bewust dat U vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we U weten welke gegevens we verzamelen als U onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt U precies hoe wij werken. 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van WeeSkins Holland (www.weeskins.nl). U dient zich ervan bewust te zijn dat WeeSkins Holland niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft U aan het privacybeleid te accepteren.

WeeSkins Holland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en daar buiten, en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die U ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

         DOELEINDEN
        We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in             dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

VERANDERINGEN
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam on regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. 

ONS GEBRUIK VAN VERZAMELDE GEGEVENS

Gebruik van onze diensten
Wanneer u één of meerdere producten bij ons bestelt, dan vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de bestelling te kunnen verzenden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van WeeSkins Holland en MyParcel en GLS. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van WeeSkins Holland of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

DERDEN

De informatie wordt niet met derden gedeeld.

KEUZES VOOR PERSOONSGEGEVENS

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Wij hebben geen nieuwsbrief, dus verzamelen we geen gegevens via dit kanaal.

Aanpassen/uitschrijven communicatieAls U uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt U contact met ons opnemen via info@weeskins.nl 

VRAGEN EN FEEDBACK

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als U vragen heeft over dit privacybeleid, kunt U contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens:  

WeeSkins Holland (www.weeskins.nl)
Spoorweide 5, 5133 NM Riel (Holland)
tel: +31(0)653 20 8699
email: info@weeskins.nl


DISCLAIMER

WeeSkins Holland by Van Der Wee Huiden & Vachten stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

COPYRIGHT

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.